طريقة عمل الفيليه المقرمش , اسهل طريقة لعمل الفيليه The thickness of the fillet crispy

لكل من يبحث عن التجدد دائما من خلال المطبخ وتقديم اكلات جديدة لاسرتنا اليوم هنقدم طريقة عمل سمك الفيليه المقرمش بخلطة جديدة وسهلة طريقة عمل الفيليه المقرمش , اسهل طريقة لعمل الفيليه The thickness of the fillet crispy


المقادير:
4 قطع سمك فيليه.
30 جرام شيبسي ملح وخل
¼ كوب زبادي .
2 معلقة مايونيز دايت
ملح وفلفل حسب الرغبة
الطريقة:

قومي بتسخين الفرن على درجة حرارة 400.
ادهني الصينية بالقليل من الزيت.
في طبق جانبي ، امزجي المايونيز مع الزبادي.
قومي بتكسير الشيبسي حتي يصبح قطع صغيرة.
قومي بإضافة الشيبسي الي خليط المايونيز و الزبادي.
قومي بوضع الملح و الفلفل حسب الحاجة ، ثم قومي بتوزيع الخليط علي قطع السمك و أضغطي بيدك حتي تتأكدي من ثبات الخليط على قطع السمك.
ضعي السمك في الصينية المدهونه بالزيت و اتركيها في الفرن لمدة 10: 12 دقيقة.

إرسال تعليق

تابعنا