طريقة عمل الكباب , كباب الحاتي Kebab Alhata

طريقة عمل الكباب , كباب الحاتي Kebab Alhata

النهاردة معانا اكلة جميلة جدا وهنعملها في البيت بنفسنا وهي طريقة عمل الكباب زي اللى عند الحاتي بالظبط واحلي اكيد هنشوف مع بعض المكونات والطريقة وشرح بالصور تابعوا معنا

طريقة عمل الكباب , كباب الحاتي Kebab Alhata

طريقة عمل الكباب , كباب الحاتي Kebab Alhata


يلا نشوف المقادير:
كيلو لحم مفروم وطازج
بصلة كبيرة
3 فص ثوم+ قليل من الكسبرة والشبت
2 م ك صلصة الباربكيو المدخنة
ملح + فلفل اسود مجروش+ هيل مطحون+ رشة قرفة مطحونة

الطريقة:

نفرم البصلة مع شوية ملح في المفرمة ونسيبها شوية حتي يخرج منها الماء ثم نعصر البصل من الماية كويس ونحط البصل فقط ع اللحم مع باقي الإضافات ثم تفرم كل المكونات مع بعض حتي تتجانس 
ثم نشكلها علي السيخ او علي يد المعلقة الخشبية عشان تكون مجوفة م الداخل
ثم نرصهم في صينية تيفال ونصب عليها مائة البصل مع مراعاة عدم اضافة ولانقطة مايه لان هي هاتخرج سوائلها ولما تستوي نكون مولعين قطعة فحم ونضع في فنجان قطعة زبدة ونضع فوقها الفحم عشان يديكي طعم المشوي
ثم نعلي عليها النار حتي تحمر قليلا وتنشف من السوائل وتقدم
.
.
والصراحة النوع ده من الكباب اللي بحب اقدمة في ساندويتش


بنضع الكفتة في الصامولي مع كاتشب ومايونيز وبقدونس اخضر طازج وكمان شرايح من البصل الابيض وشرائح طماطم وبالتأكيد شوية شطة سائلة ( ياسلام ساندويتش رووعه والطعم خياال)
.
طريقة عمل الكباب , كباب الحاتي Kebab Alhata




إرسال تعليق

تابعنا